07 marzo, 2006

A Beer with Piero

Un birra al Tea Room con un amico; un posto carino in città, dove vorrei scattare altre foto in futuro..

One beer at the Tea Room with a friend; a nice place in my town, where I would shot other pictures in the future..
(in the 2nd pic you can see Piero looking for chips)










Carl Palmer


















Un'interessante lezione di batteria da Carl Palmer.

An interesting drum lesson by Carl Palmer.

06 marzo, 2006

Before the Storm

Prima del temporale.
La mia immagine per il tema di Odilia: "Alberi e nuvole"

Before the Storm.
My entry for the contest of Odilia: "Trees and coluds"

03 marzo, 2006

White

Buon weekend! :)

Have a nice weekend! :)






02 marzo, 2006

The Big Jellyfish

Stavo cammninando lungo la riva del mare quando ho visto una grossa medusa, anche se non la più grossa che ho visto. L'ultima volta che ne vidi una come questa ero un ragazzino.. Poco dopo ne ho vista un'altra a venti metri dalla prima, e un sacco di piccole.. Nessuna di queste grandi meduse è velenosa, ma le piccole sono urticanti.. quando ero un bambino una di esse mi ha lasciato sul braccio il segno dei suoi tentacoli, per 8 anni!

I was walking on the seaside when I saw a jellyfish, it was very big, not the biggest I saw, but a very big one. The last time I saw a jelly like that I was a child.. After that I saw another one just 20 meters away and a lot of little ones.. No one of these big jellys are poisonus, but the little ones are urticant.. when I was a child one of them leaved on my arm the sign of his tenacles, for 8 years!









26 febbraio, 2006

Trieste

La mia città vista da un punto inconsueto.

My town, an unusual point of view.

24 febbraio, 2006

DING-DING-DING-DING....!!!!!

C'è qualcuno in ufficio?

Is there anyone in office?

(read: self portrait on a bell)

23 febbraio, 2006

Crostoli

I crostoli sono un dolce tipico del periodo carnevalesco delle mie parti. Sono fatti con farina, uova, rhum, acqua, zucchero. Dopo bisogna friggerli in olio. Grazie a mia madre per averli preparati!

Crostoli is a tipical kake of the zones where I leave during the carnival season. They are made with flour, eggs, rhum, water, sugar. After that you must fry them into oil. Thank you to my mother for preparing them!