I crostoli sono un dolce tipico del periodo carnevalesco delle mie parti. Sono fatti con farina, uova, rhum, acqua, zucchero. Dopo bisogna friggerli in olio. Grazie a mia madre per averli preparati!
Crostoli is a tipical kake of the zones where I leave during the carnival season. They are made with flour, eggs, rhum, water, sugar. After that you must fry them into oil. Thank you to my mother for preparing them!
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
9 commenti:
thank her for making my mouth water!
To my mom: Mummmmmmmeeeee!Im comin home!
ognuno ha la sua ricetta!...io so che per farli più friabili leggeri e lievitati si usa o lo spumante o qualcosa di gassato, comunque sono tutti buoni! (se te pasi de quà portili pur, noi acetemo tutto...semo de boca bona ...jajaja)
Oh man they look yummy!
Neets,
hee hee.. they make the same thing to me!
Alda,
la so quella dello spumante, si può mettere anche acqua minerale, funziona uguale dicono. Questi sono leggerissimi, provati per voi! ;)
Intern,
:) shall we say: do not speack with the full mouth?
Rohit,
I wish you all were here to try them! :)
Smells like somebody is cookkking :-)
da noi a Milano si chiamano Chiacchiere... ehehheehe troppo buone e la panza cresce ;-)
mmm looks yummy!
I was leaving you a comment yesterday when I got a phone call from my son - he had been in a car accident - he is ok! so I didn't post my comment... I
am back today... and all is good.
-still looks really yummy! Saw your post on Inspiration challenge! I love that photo. Nice choice.
Conte,
come dalle parti venete... CIACOLE!
Sandi,
I have written something to you into your blog.. thank you!
slurppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp!
Posta un commento